top of page

Onze filosofie

Voet_logo2023_LC[18876]_edited.png
Voet_logo2023_LC[18876]_edited.png
Voet_logo2023_LC[18876]_edited.png
Voet_logo2023_LC[18876]_edited.png

Kwaliteit vanaf Hallo

Voor elke vraag een antwoord op maat

Een innovatief kader als basis

Transparantie op alle vlakken

Het verhaal van VOET start in 2023 door 2 dames Lizzy en Lien die jaren ervaring hebben in de voetzorg. Samen gingen ze op zoek naar een moderne duidelijke naam, waarbij Lien op de naam "VOET" kwam. Duidelijker kan het niet want "uw VOET is onze ZORG", daar staan wij voor!

Gedurende een aantal jaar hebben de 2 dames samengewerkt in de gespecialiseerde voetpraktijk "Di Lizzy". Daar hebben ze elkaar beter leren kennen en als één team brachten ze de voetzorg tot een hoger niveau.

Ook gespecialiseerd voetpraktijk "OSANA" in Lummen van Lien en "PEDIBEAU" in Pelt van Kelly staan al heel wat jaren in de kijker als een professionele voetpraktijk.

Ons verhaal

Eerstelijns voetzorg

Dit vertaalde zich in verschillende praktijken in Limburg zodat er meer toegankelijkheid is voor de eerstelijns voetzorg en dat patiënten vlugger bij een voetverzorgster in hun buurt terecht kunnen.

Onze samenwerking zowel onder één dak als in eigen regio zorgde voor een gemotiveerd en dynamisch team.

Bij VOET staat onze patiënt centraal en zorgen we altijd voor de beste zorg van onze patiënt.

Samen met ons eigen team streven wij naar kwaliteitszorg en daarom werken wij ook samen met podologen, thuisverpleegkundige, kinesisten, oncologen, endocrinologen, huisartsen, huidspecialisten,...

Samen kunnen wij een succesvolle zorg aanbieden.

Multidisciplinaire
samenwerking

Beroepsvereniging

Wij zijn aangesloten bij de erkende beroepsvereniging BVV.

Jaarlijks volgen wij meerdere bijscholingen en congressen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en wetgevingen.

bottom of page